Kakšen je kakovosten pasji hotel?

12. avgusta, 2021
vir fotografije: Daša in prijatelji - hotel za hišne živali
Kakšen je dober pasji hotel? Vedno več jih je po Sloveniji, ponudbe je veliko, pa so tudi vsi enako kvalitetni in dobri?

Toliko, kot je pasjih hotelov, toliko je tudi različnih pristopov. Vedno več se jih popolnoma prilagaja posameznemu psu in njegovim potrebam.

O tem, kako izbrati pravi pasji hotel smo že pisali tukaj. 

Tokrat pa  smo ponudnike tovrstnih storitev povprašali, kakšen je po njihovem mnenju kakovosten pasji hotel

  • »Tak, ki je po meri psov in kjer se kužki počutijo ljubljene. Tak, kjer so tudi kužki na počitnicah.« (Marta Slak, Pasji dvorec)

  • »Kakovosten pasji hotel da na prvo mesto dobro počutje psa. Pomembna je komunikacija z lastnikom psa in odkritost pri posredovanju informacij.« (Urška Godler, Pasji vrtec Ljubljana)

  • »Menimo, da se morajo živali v varstvu počutiti varno in udobno, za kar si prizadevamo po najboljših močeh.« (Ana Podobnik, Klinika Loka)

  • »Prilagojen posameznemu kužku, čist, prijazen, kar najbolj podoben običajnemu, domačemu  življenjskemu slogu psa. In oskrbnik ti mora biti všeč, mora biti vreden zaupanja. To se mi zdi zelo pomembno.« (Irena Oman, Fitlux pasji hotel)

  • »Kakovosten pasji hotel je zame tisti, ki vedno da počutje psa na prvo mesto.« (Daša Verbovšek, Hotel za hišne živali Daša in prijatelji)