Aktualno

Že veste, kaj boste podarili svojemu psu?

V decembru radi obdarimo družino in prijatelje, zakaj ne bi v obdarovanje vključili še našega kosmatinca? V nadaljevanju je nekaj idej za darila, ki jih bo vesel vsak pes.

Domači pasji piškoti

Vsak je vesel slastnih domačih piškotov, tudi psi. Zato se le opogumite in specite piškote, zaradi katerih bo božično jutro še lepše tudi za vašega pasjega prijatelja. Izberite med preverjenimi recepti: piškoti z govedino, polento in čedarjem, piškoti z ovsenimi kosmiči in jabolkom ter piškoti s skuto in korenjem.

Igrače, ki jih obožuje

Je vaš pes ravno pred dnevi zgrizel svojo najljubšo žogo? Potem zagotovo že veste, kaj mu boste v prazničnem času podarili. Poleg žoge, je lahko super darilo tudi frizbi, šnofka ali pa šnofžoga.

Zimski plašč

Za manjše in kratkodlake pasme psov, ki jih rado zebe, je pravo darilo topel zimski plašč, da bodo še z večjim veseljem odšli na zimski sprehod. Če ste v dvomih, preverite 4 nasvete, kdaj naš pes potrebuje plašček.

Pripomočki za nepozabno pohajkovanje

Ste s svojim psom prava pustolovca, ki se pogosto odpravita v hribe, na morje ali pa raziskujeta bližnjo okolico doma. Če ste odgovorili pritrdilno, potem je lahko zložljiva posoda za vodo, nov povodec ali pa mazilo za tačke pravo darilo za vašega psa.

Nova blazina za počitek

Narava v zimskem času počiva, tako tudi mi in psi radi v tem obdobju malo podremamo čez dan. Tudi mehka in topla blazina za spanje in dnevni dremež je lahko darilo, ki ga bo vaš pasji prijatelj zelo vesel.

Ne glede na to, kaj boste podarili psu za božič, preživite z njim čim več časa ter ga večkrat stisnite k sebi in mu pokažite, da ga imate neizmerno radi. To je najlepše darilo …

Preberite še:

5 idej za darila, ki jih bodo veseli ljubitelji psov

Ideja za darilo: Tačka, ki je popolnoma natančen odtis tačke živali