4 leta čakal lastnike na mestu, kjer se je izgubil

20. oktobra, 2019
Shutterstock.com (fotografija je simbolična)
Ganljiva zgodba prihaja iz Tajske. Pes, ki so ga poimenovali Leo, je kar 4 leta čakal svoje lastnike na mestu, kjer se je izgubil.

Ljudje so sčasoma opazili psa, ki je stal vedno na istem mestu, ter je iz dneva v dan postajal bolj suh. 45-letna ženska Pinnuchawet ga želela odpeljati domov, toda Leo ji je vedno pobegnil in se vrnil na svoje mesto ob cesti. Tako mu je pričela sem redno prinašati hrano. Usoda Lea je skrbela še nekatere druge prebivalce, eden izmed njih pa je zgodbo delil na družabnem omrežju. Delili so tudi drugi in zgodbo je nekega dne prebrala tudi prava družina Lea.

Javili so se in povedali, da jih vse skupaj preveč spominja na zgodbo njihovega psa BonBona, ki se je pred štirimi leti, leta 2015, izgubil in so ga neuspešno iskali. Predvidevali so, da je skočil s kesona njihovega avtomobila in ko ga dolgo časa niso našli, so predvidevali, da je umrl.

Odpeljali so se na mesto, kjer je čakal Leo in ta je bil svoje družine vesel, očitno se jih je spomnil. Toda, presenetljivo, z njimi ni želel oditi domov. Odločil se je, da ostane s  Pinnuchawet, žensko, ki je zanj skrbela vsa ta 4 leta.

Družina je njegovo odločitev sprejela, ter se odločila, da bo Lea hodila obiskovat.

Vir: asiaone.com