Katero pasmo izbrati glede na astrološko znamenje?

20. novembra, 2019
Okan Caliskan /Pixabay
Zvezde imajo bojda vse odgovore. Tudi, katerega psa izbrati? Najboljša izbira glede na vaše astrološko znamenje je …

RIBI – FRANCOSKI BULDOG

Za ribe velja, da so polne presenečenj, enako velja tudi za francoskega buldoga, ki se prilagaja čustvom lastnika in poskrbi, da se vsi okrog njega smejijo.

OVEN – NEMŠKI OVČAR

Pogumni, odločni in goreči, ovne pogosto štejejo za najmočnejši astrološki znak in isto lahko rečemo za to poslušno in inteligentno pasmo. Skupaj jim bo vedno lepo.

BIK – SIBIRSKI HASKI

Biki iščejo psa, ki je močan in energičen, da ustreza njihovemu aktivnemu življenjskemu slogu. Haski je najboljša izbira, saj je izredno sočuten in skrben.

DVOJČEK – WEIMARSKI PTIČAR

Dvojčki potrebujejo pasmo, ki jim bo sledila. Ti lovski psi niso le hitri, radi imajo tudi dobro igro, ampak so tudi izjemno inteligentni in »zgovorni«. Brali si boste misli v vsakem trenutku.

RAK – ČIVAVA

Pogumni raki, vaš idealni spremljevalec je kreativen in spontan, tako kot vi. In ker so čivave znane po svoji čudaškosti in neustrašnosti, ni boljšega ujemanja. Ta mali kuža bo vaš najboljši prijatelj.

LEV – ZLATI PRINAŠALEC

Zlati prinašalec je zvest, energičen in dobesedno vesel pes – tri lastnosti, ki se ujemajo z astrološkim znamenjem leva.

DEVICA – SHIBA INU

Devica velja za najbolj inteligentno astrološko znamenje, zato jim odgovarjajo ti japonski lovski psi, ki so znani po svoji neodvisnosti in spretnosti.

TEHTNICA – AVSTRALSKI OVČAR

Tehtnice v vseh stvareh cenite ravnotežje in ta pasma je v enaki meri igriva in resna. Ne glede na to, ali ste pripravljeni na igro ali preprosto gledate, da bi se pocrkljali na kavču, vam bo ljubeč avstralski ovčar ustregel.

ŠKORPIJON – LABRADOREC

Tako kot škorpijoni tudi labradorci cenijo predvsem zvestobo. Znano je, da te dobrodušne živali s svojimi lastniki tvorijo globoke vezi vseživljenjskega prijateljstva.

STRELEC – ANGLEŠKI BRAK

Brak ima vedno svoj nos ob tleh, saj išče zanimive vonjave, tako kot strelec priložnost za naslednjo avanturo.

KOZOROG – ČOV ČOV

Kozorogov krog zaupanja je majhen, a ko enkrat spozna tega ponosnega psa, bo zagotovo naredil prostor še za enega.

VODNAR – VIŠAVSKI TERIER

Dolgčas ni v vodnarjevem besedišču, kar pomeni, da potrebuje tega malega psa ob sebi, ki vedno s seboj prinese navdušenje. Terier potrebuje lastnika, ki je vedno pripravljen na igro.

B.B (vir: PureWow)