Nezaželeno psičko so želeli utopiti, a je našla nov ljubeč dom

2. februarja, 2022

Psičke Petal iz Londona so se lastniki želeli znebiti tako, da so jo stlačili v črno vrečko in vrgli v reko. Na srečo so jo rešili in zdaj živi z novo ljubečo družino ter – novo pasjo najboljšo prijateljico.

Psičko so nekdanji lastniki stlačili v črno vrečko in jo vrgli čez most v reko. Mimoidoči so poklicali v center Dog’s Trust in uspelo jim jo je rešiti. Richard Moore, vodja centra, je povedal: »Takoj je bila nameščena v rejništvo k enemu od naših pasjih skrbnikov, ki ji je zagotovil vso ljubezen in potrpežljivost, ki jo je potrebovala.«

Dobila nov dom in prijateljico – psičko

Steven, ki je zadnjih sedem let delal kot skrbnik psov, je povedal: »Petal je prišla v center dva dni po tem, ko smo doma izgubili našega Ollija, in takoj, ko sem izvedel zanjo, sem šel naravnost k njej. Še nikoli nisem videl tako travmatiziranega psa. Imel sem občutek, kot bi se Ollie umaknil, da bi naredil prostor zanjo.«

Steven jo je posvojil in odpeljal domov. Petal jim je sčasoma pokazala, da je raje v družbi psov kot ljudi. Steven je zato posvojil še Penny, ki se je izkazala za manjkajoči košček sestavljanke v Petalini rehabilitaciji po travmatični izkušnji.

Petal in Penny sta zdaj nerazdružljivi in ​​s pomočjo svoje nove prijateljice Petal hitro pridobiva samozavest. Družina pa je dobila dvojno srečo.

 

Vir: Mirror