Zanimivo

Nostalgija: Se spomnite teh psov iz risank?

Risanke, v katerih nastopajo psi, so še posebej zanimive za vse otroke in odrasle, ki imajo radi živali.

V nadaljevanju se bomo spomnili nekaj pasjih junakov, ki so navduševali v risankah.

Mumbly

Mumbly je pes, ki nerazumljivo momlja in godrnja, znan je po značilnem smehu. Sodeluje z detektivom Schnookerjem, ki pa si skuša pripisati vse zasluge za vsa Mumblyjeva junaška dejanja.

Goofy

Goofy je visok pes na dveh nogah, ki je oblečen v telovnik, hlače, čevlje, z belimi rokavicami in klobukom. V Walt Disneyevih risankah je tesen prijatelj Miki miške in racmana Donalda.

Odie, Garfieldov pes

Odie je rumeno dlak pes z rjavimi ušesi, mešanec jazbečarja in terierja. V risanki je upodobljen z dolgim jezikom in pogostim slinjenjem. Veliko pozornosti je posvečene hoji in plesu po dveh nogah.

Snoopy

Snoopy je črno-bel beagle, ki se izraža neverbalno. V družbi Charlija Browna in rumenega ptička jih spremljamo pri vsakdanjem življenju, ki pa je vse prej kot običajno.

Pimpa

Pimpa je bela psička z rdečimi pikami. Vsaka Pimpina pustolovščina ima srečen konec, vsi liki, ki jih sreča na svoji poti, so ji vedno pripravljeni pomagati pri doseganju njenih ciljev.

Barney

Barney je dobrodušen staroangleški ovčar, ki se vedno znova znajde v zanimivi dogodivščini skupaj s svojim najboljšim prijateljem Rogerjem. Roger je nagajiva miška, ki živi v dlaki na vrhu Barneyjeve glave.

 

error: Kopiranje teksta ni mogoče.