Obrok z ‘Michelinko’ za pse na letalu zasebne letalske družbe

Shutterstock.com
Potovanje z zasebnimi letali je nedvomno luksuz, toda letalska družba VistaJet je šla še korak dlje v luksuznem razvajanju svojih potnikov.

Tokrat so se osredotočili prav na pasje prijatelje. Skrbniki psov ob vstopu na letalo prejmejo poseben paket, ki vsebuje vse potrebno (in, če smo malce pikri, najverjetneje tudi vse nepotrebno) za nego svojega psa med poletom.

Paket vsebuje bio organsko hrano za psa, posebno luksuzno blazino, priboljške, ki jih je ustvaril kuhar z ‘Michelinko’, šampon, milo in igračke.

Glede pasjega jedilnika sodelujejo z veterinarjem, s katerim skupaj ustvarijo meni, ki kar najbolje deluje pa psihofizično stanje psa in zmanjša morebitno tesnobo med poletom. Za večjo sproščenost psa pa po želji kabinsko osebje psom zmeša ‘koktajl’ z eteričnimi olji, ki pomirjajo.

Prav tako bo kabinsko osebje skrbnike psov obvestilo o vsem, kar je treba vedeti o destinaciji, na katero se odpravljajo (o cepljenju, ‘nevarnostih’, morebitnih prepovedih …). Ob pristanku po želji kabinsko osebje poskrbi za rezervacijo psom prijaznih hotelov ali storitev za pse (frizer, sprehajalec …) v času skrbnikovega dopustovanja.