Pasji horoskop

www.shutterstock.com
V april se bodo vaši štirinožni prijatelji dobesedno zagnali, saj bodo čutili močno in hkrati divjo energijo Sonca v znamenju ovna.

Na prvem mestu bo neposreden pristop in seveda želja po bolj nevarnih dogodivščinah. Po 21. aprilu jih bo bodrilo umirjeno Sonce v biku. V tem času bo na prvem mestu dobra hrana, opazili pa boste tudi njihov povečano lenobo. Ne bodite razočarani, če se jim včasih ne bo ljubilo na sprehod, saj bodo že proti koncu maja, ko se Sonce zavihti v znamenje dvojčkov, veliko bolj razigrani in energični.

OVEN

Psiček v znamenju ovna bo imel zaradi najbolj ugodnega vpliva Sonca izredno visoka pričakovanja. Vaš pes bo razigran od glave do pet, težko bo umirjeno opravljal svoje pravo poslanstvo. Ne bo sprejemal dolgčasa, saj bo sam ves čas v novem raziskovanju. Skrbno bo v maju, ko se bo notranje nekoliko umiril, spremljal vsak vaš korak in skrbel, da ostanete na tisti poti, ki je njemu pisana na kožo.

BIK

Psiček, rojen v znamenju bika, bo v aprilskih dneh kljub muhavem nihajočem vremenu poskočen, samozavesten in pripravljen na akcijo. Ves čas se bo obnašal, kot da je zapostavljen, zato se boste morali z njim ukvarjati več kot običajno. Potreboval bo igrače in uporabljal tudi vaše predmete. Z veseljem se bo v maju, ko mu bodo všeč potepi, podal na daljši izlet s sosedovim psom. Na bodite presenečeni, če ga večkrat dolgo ne bo nazaj.

DVOJČKA

Vaš ustrežljivi pes dvojček vas bo v aprilskih dneh želel spremljati na vsakem koraku. Nikar se ne poskušajte z izgovori izogniti sprehodu, ki ste mu ga obljubili. V zameno za ves svoj vloženi trud bo pričakoval tudi ustrezno povračilo in tudi vašo predanost bo zvesto poplačal s svojo prikupnostjo. V maju bo nekoliko nihal s svojim razpoloženjem. Zagotovo bo, še posebej ob koncih tedna, hrepenel po vaši hrani in raznih družinskih podvigih.

RAK

Če prebivate v mestu, si poskusite v aprilu, ko bo pes rak bolj zaprt vase, vsaj za konce tedna vzeti več časa. Skočite s svojim rakom v naravo, da pride na vrsto njegovih pet minut, seveda v raziskovanju. Kar se tiče prostega časa, mu bo najbolj godil pravi počitek. Pretirano aktivno gibanje na svežem zraku mu v maju kljub soncu in toplemu vremenu ne bo najbolj pisano na kožo, kar bo znal tokrat tudi odkrito pokazati.

LEV

Vaš pes lev bo v aprilskih dneh zaradi ugodnega planetarnega vpliva razposajen, igriv in na trenutke nekoliko preveč aktiven, še posebej, če je še mlajši. Ves čas mu bodo po glavi hodile neumnosti, zato ne bodite presenečeni, če se bo kar samostojno podal na kakšen sprehod in raziskoval na sosednjem vrtu. Njegovo nestrpno početje vas lahko v maju razjezi in vznemiri, zato mu postavite konkretnejše in stroge meje.

DEVICA

Vaš psiček, rojen v znamenju device, bo v aprilskih dneh, kljub temu da ga boste želeli učiti, razigran in živahen, vendar le v družbi dobro poznanih. Z drugimi živalmi ne bo ravno povezan, razen s tistimi, ki si jih bo izbral sam. Če je že nekaj časa v vašem domu in boste kupili še eno žival, jo bo težko sprejel. Zato se poskusite v tem primeru njemu še bolj posvetiti, da se ne bo čutil odrinjenega. Majski dnevi bodo z njim prava dogodivščina.

TEHTNICA

S kužkom, rojenim v znamenju tehtnice, v aprilskih dneh zaradi njegovega nihanja pričakujte nepričakovano. Nepredvidljiv bo in imel bo svoja pravila, ki jih bo spreminjal iz minute v minuto. Če ga boste poskušali razumeti, si boste zadali nalogo brez rešitve. V maju se vam lahko zgodi, da vam bo zaradi svojega obnašanja šel celo kdaj na živce. Kljub temu se vam bo ob večerih znal še kako prikupiti.

ŠKORPIJON

Ne bojte se v aprilu, da bi vaš pogumni škorpijon ušel z drugim psom, saj bo preveč naklonjen in navezan na vas. Tudi če bo zbežal za kratek čas, se bo znal vrniti, saj bo njegov um neverjeten, potreboval bo tudi več topline. Če boste veliko od doma, boste imeli z njim v maju manjše težavice, saj se zelo težko prilagaja in takrat potrebuje še več pozornosti. Kupite mu kakšno novo igračo, samo zanj.

STRELEC

Druženje, ki vašemu psičku, rojenemu v ognjenem znamenju, običajno veliko pomeni, bo v aprilskih dneh zamenjal za nekaj samote, zato se mu ne čudite, če ne bo preveč zainteresiran, ko se bodo na vratih pojavili obiski. Opazili boste tudi, da je nekoliko bolj zadržan, vendar nikar ne skrbite, z njim ni nič narobe, le nabira si novo energijo. Bolj naklonjeni mu bodo dnevi v maju, ko bo zopet poln novih vragolij.

KOZOROG

Vaš psiček kozorog bo v aprilskih dneh kljub drznemu Soncu v ovnu večino časa zasanjan. Rad je v svojem svetu, zato mu ne bo težko počakati doma in se zabavati, medtem ko ste vi odsotni. Ob večerih bo tudi v maju nekoliko len, zato obstaja takrat nevarnost, da se mu začnejo kopičiti kilogrami. Poskrbite, da bo na urniku dovolj gibanja in razgibane rekreacije. Namenite mu tudi več komplimentov.

VODNAR

Ne bodite začudeni, če se bo v aprilu vaš pes v znamenju vodnarja odločil, da se bo raje več zadrževal v stanovanju ali hiši, kot da bi se z vami odpravil na daljši jutranji sprehod, kljub soncu. Po drugi strani bo deloval, da mu je dolgčas in da ne ve, kaj bi sam s sabo, zato ga poskusite zaposliti z igro in druženjem. V majskih dneh mu bo največ pomenila globoka povezava z vami, zato bo ves čas za petami.

RIBI

Pri svojem psičku, rojenem v znamenju rib, boste v aprilskih dneh opazili nenavadno obnašanje. Nekoliko bo muhast in zamišljen. Ko se bo odločil, da hoče na sprehod, mu boste težko nasprotovali. Zelo hitro bo tudi užaljen, vendar mu kljub temu ne smete vedno ustreči, saj bo potem postal preveč razvajen in bo poskušal manipulirati z vami. V majskih dneh bo veliko bolj poslušen in pripravljen sodelovati z vami.