Pasji horoskop

Pezibear/Pixabay
Proti koncu novembra Sonce preide v strelca in vse napetosti, ki ste jim bili pri vašem psu priča v zadnjem obdobju, se bodo počasi sprostile.

OVEN

Ob hladnih novembrskih večerih ne bo prekipeval od energije, pač pa bo utrujen zaspal, najraje v vaši postelji, ki bo večkrat njegovo prijetno zavetje.

BIK

V teh dneh se boste z njim najbolje razumeli zunaj, na prostem, saj se bo znal na vsakem koraku zamotiti sam s sabo in uživati. Tudi hladen zrak tokrat ne bo ovira zanj.

DVOJČKA

Vaš pasji prijatelj, rojen v znamenju zračnih dvojčkov, se v veliki družbi v novembrskih dneh ne bo dobro počutil, saj bo imel občutek, da ni v središču pozornosti. S prilagajanjem v domačem okolju ne bo nobenih težav, saj se bo znal zliti z družino.

RAK

Pri vašem psičku raku, ki je večinoma nežen in zadržan, ste že oktobra opazili nekaj manjših sprememb – nekoliko večjo živahnost in na trenutke zagledanost vase. Ko se bo odločil, da hoče na sprehod, mu boste težko nasprotovali. Zelo hitro bo tudi užaljen, vendar mu kljub temu ne smete vedno ustreči, saj lahko postane preveč razvajen. Novembra, ko se bo vse skupaj le stopnjevalo, postavite meje in dobili boste uglajenega prijatelja.

LEV

Ne bodite presenečeni, če bodo ob novembrskih večerih, ko bo njihova energija še vedno na višku, že predčasno zaspali, saj se jim lahko pojavi kronična utrujenost, povezana z nenehnim gibanjem in razigranostjo, ki bo tokrat nalezljiva.

DEVICA

Psi in psičke, rojene v zemeljskem znamenju, v teh dneh težko prenašajo samoto, zato se pripravite na lajanje, če bodo veliko sami. Če se novembra za dalj časa odpravljate od doma, jim raje organizirajte varstvo. Dišali jim bodo priboljški, nagnjeni bodo tudi k pretiravanju.

TEHTNICA

November bo namenjen predvsem ležernemu poležavanju in gretju vaše postelje.

ŠKORPIJON

Pri hrani novembra ne bodo izbirčni, pomembnejše jim bo, da imajo ves čas na voljo dovolj tekočine in vašo popolno pozornost, po kateri bodo nenehno hrepeneli. Ujeli jih boste tudi pri njihovih nagajivih podvigih.

STRELEC

V novembru, ko bo imel občutek, da je samo on tisti, ki si zasluži pozornost, se bo težko prilagajal in hitro lahko zabrede v užaljenost. Vendar ne skrbite, že majhna nagrada ga bo spet razveselila.

KOZOROG

Nekoliko mu bo dolgčas in ne bo vedel, kaj bi sam s sabo, zato mu bosta zamenjava okolja in popestritev z vami tokrat zelo prav prišli. Videli boste, da kar žari od zadovoljstva in sproščenosti. Tudi ko bo na mizi kakšna slastna hrana, pazite, saj bo kozorogov apetit močno povečan.

VODNAR

Najbolj bo v teh dneh užival na travniku, v gozdu in na dolgih sprehodih, ki se zaradi njegove želje po raziskovanju in spoznavanju lahko zavlečejo.

RIBI

Druženje bo zanj v novembru tako pomembno, da lahko pozabi tudi na druge obveznosti. Dolgi jutranji sprehodi bodo zanj prva poslastica, saj bo lahko v miru in tišini raziskoval.