Zanimivo

Po 21 dneh je svoja dva mlada psa lastnica našla v bližnjem silosu

Kar 21 dni so pogrešali Zivo in Zeusa, izjemno igriva mlada psa. Nekega dne pa se je zgodilo, da sta v svoji igri odtavala proč …

Da ju ni nikjer je prvi opazil mož Jessice Donges, ki je ženo poklical v službo, ta se je takoj vrnila domov in pričela sta z iskalno akcijo. Iskala sta ju vso noč, toda neuspešno. ”Proti jutru sem bila že popolnoma histerična,” je povedala Jesicca.

Za njo in njenega moža sta bila Ziva in Zeus del družine. Zeus se jim je pridružil eno leto po Zivi in takoj sta postala najboljša prijatelja. Ko tiste noči o psih ni bilo ne duha in sluha, je Jesicca pričela z akcijo po družabnih omrežjih, po okolici je lepila plakate in govorila s sosedi.

Minili so trije tedni, toda Zive in Zeusa ni bilo nikjer. Jesicca je pričela izgubljati upanje, toda še enkrat se je odpravila preverit kraje, kjer sta z možem že iskala. Šla je znova do zapuščenega silosa, ki se nahaja slabih 200 metrov od njihovega doma. Tam je našla zaprta garažna vrata. Ko jih je odprla, je zagledala luknjo, v luknji pa sta v vodi stala Zeus in Ziva!

Jessica je vedela, da jih sama ne bo mogla rešiti, ne da bo ju poškodovala, zato je poklicala pomoč. S skupnimi močmi je policistom in gasilcem uspelo rešiti psa, ki sta bila izjemno izmučena, sicer pa v zelo dobrem stanju, kar je presenetilo tudi veterinarje.

error: Kopiranje teksta ni mogoče.