Pasje prigode: Ko nam pes zakuha potegavščino … (4. del)

8. maja, 2023

Psi so naši nepogrešljivi prijatelji. In tako kot v vsakem prijateljstvu, tudi ta prinašajo vrsto smešnih in zanimivih prigod, ki se lahko zgodijo vsakomur, ki ima psa.

Skrbniki psov pa na družbenih omrežjih radi delijo prigode svojih kosmatinčkov

Skok iz tretjega nadstropja

Študentka je zapisala, da je na večer pred izpitom njen pes Denny Crane zavohal žival in odločno skočil skozi okno tretjega nadstropja, da bi jo ulovil. Amanda je bila popolnoma iz sebe, saj je bila prepričana, da Denny skoka ni preživel. Njen oče pa je šel za njim in ga ulovil. Odpeljali so ga k veterinarju, ki pa je našel samo malo odkrušen zob.

Zajtrk pri sosedu

Naslednja prigoda je o labradorcu, ki ga je lastnica nekega jutra vzela s sabo, ko je odnašala smeti iz hiše. Pustila ga je, da se je potepal po dvorišču. Običajno gre do prvega droga, se polula in pride nazaj. Tokrat je videl priložnost, da se izmuzne, in je odkorakal naprej. Naprej od droga, do konca dvorišča, čez sosedovo dvorišče in skozi njihova vhodna vrata. Odkorakal je naravnost do jedilnice, kjer je sosed ravnokar užival zajtrk – in pojedel slanino z njegova krožnika.

Ko pes gostom pokaže, da ste pozabili odnesti smeti

Nekatere prigode so bolj, druge pa manj zabavne za lastnike, npr. ko se je pes lotil koša za smeti v kopalnici. Koš je bil poln tamponov lastnice, pes pa ga je vlekel po celi hiši. In to v času, ko je imela obiske.

 

Preberite tudi pasje prigode z veterinarskim obiskom: