19-letna psička pristala v zavetišču, v novem domu pa ji je tako lepo!

24. oktobra, 2022

Annie, mešanka črnega labradorca, trenutno živi z Lauren Siler in Liso Flores v Dallasu.

Najboljši prijateljici Lisa Flores in Lauren Siler, ki sta tudi sostanovalki, sta se preteklo poletje odločili, da bosta v svoj dom sprejeli psičko Annie, kjer ima še dva pasja prijatelja Tippyja in Jaxa ter mačja prijatelja Jennyja in Moira.

Zakaj sta prijateljici pripeljali Annie v svoj že tako živahen dom?

Lisa je bila v Anchorageu na Aljaski in se je pripravljala na vkrcanje za let nazaj v Dallas, ko je videla objavljeno fotografijo Annie iz zavetišča, da išče nov dom. Ko je prispela domov je takoj povedala Lauren za takrat 18-letno psičko in odločitev, da jo sprejmeta v svoj dom, ni bila težka.

Prijateljici sta ustvarili poseben seznam za Annie, s čimer sta starejši psički omogočili vse nepozabne izkušnje, ki sta jih lahko vključili v prihajajoče mesece. Annie je tako praznovala božič julija, prejela voščilnice za valentinovo, pozirala za profesionalno fotografiranje in še mnogo več.

Navdih za pomoč drugim živalim

Njeno zgodbo in dogodivščine objavljata tudi na Instagramu, saj želita z delitvijo Annieine zgodbe navdihniti druge, da pomagajo drugim živalim, zlasti starejšim v stiski. Lisa in Lauren sta mnenja, da moramo pomagati tem živalim, saj so s svojim življenjem mnogim lepšale dneve, jih razveseljevale in jim delale družbo.

 

Vir: GMA