Zanimivo

Katere pasme se najbolj ujemajo z vašim horoskopskim znamenjem?

Verjetno se vsi zavedamo, da pasme psa ne gre izbrati le po tem, katero je naše znamenje po horoskopu, a vendarle se najdejo tudi astrologi, ki se spomnijo česa takega. Morda pa je le nekaj na tem – če se prepoznate v opisu, lahko to upoštevate – ali pa se ob tem vsaj malo pozabavate.

Oven

Ovni naj bi bili zelo trmasto znamenje, ki pa ima tudi vodstvene sposobnosti. Zato naj bi želeli tudi podobnega psa. Pasme, ki jim jih priporočajo tolmači ozvezdij, so: nemški ovčar, doberman in weimaranec.

Bik

Biki naj bi bili zvesto znamenje, ki uživa v lepotah življenja, zato jim pripisujejo pse pasem bokser, kavalir King Charles španjel in doga.

Dvojčka

Dvojčkom naj bi najbolj ustrezal radoveden in energičen pes, torej pasme kodrasti bišon, mejni ovčar (border collie) in portugalski vodni pes, ki so vedno pripravljeni na novo pustolovščino.

Rak

Raki so po mnenju astrologov zelo družinsko znamenje, predani, zaščitniški. Zato naj bi jim ustrezali psi pasme rotvajler, pa tudi čav čav in čivava.

Lev

Levi naj bi bili znamenje, ki potrebuje psa, ki ima ravno toliko šarma in pozitive kot sai, obema pa prija tudi pozornost. Pripisujejo jim pse pasme mops, jazbečar in pomeranec.

Devica

Vedno urejene, pridne in odločne so device menda idealne za pse pasem pointer, hrt in šetlandski ovčar.

Tehtnica

Tehtnice so en nežnejših znamenj v astrološkem svetu. Tu jim dobro kaže s psi pasem novofundlandec in bernski planšarski pes.

Škorpijon

Škorpijoni naj bi bili pogumno in strastno znamenje, zato jim pripisujejo pse pasem s prav takimi značilnostmi: pitbul, pes sv. Huberta in bulmastif.

Strelec

Strelci so, kot pravijo, središče zabave in druženj. Prav takšni pa so psi pasem Jack Russell terier, bostonski terier in francoski buldog.

Kozorog

Kozorogi naj bi bili neodvisno, samozavestno in zvesti in zaradi teh značilnosti naj bi jim ustrezale pasme Shiba Inu, belgijski ovčar, šarpej.

Vodnar

Vodnarji so znamenje, ki velja za najbolj posebno, izvirno, pametno pa tudi dobrodelno. Ustrezali naj bi jim psi pasem labradorec, Lhasa apso, havanec.

Ribi

Ribe naj bi bile prijazne in predane v astrološkem svetu, zato jim pripisujejo pasme psov bernardinec, maltežan in koker španjel.

Pravilna izbira psa: kaj v resnici želimo od psa?

Nasveti Moj pes

Poglej vse nasvete

error: Kopiranje teksta ni mogoče.