Zanimivo

Pasje prigode, ki se lahko zgodijo vsakemu, ki ima psa …

Psi so naši nepogrešljivi prijatelji. In tako kot v vsakem prijateljstvu, tudi ta prinašajo vrsto smešnih in zanimivih prigod, ki se lahko zgodijo vsakomur, ki ima psa.

Skrbniki psov pa na družbenih omrežjih radi delijo prigode svojih kosmatinčkov.

Neprijetnega okusa

Mylo ne mara tablet za razglistenje, zato mu jih skrbnica vedno raztopi v vodi in nato s kapalko vbrizga v njegova usta. Enkrat, ko je to naredila, je Mylo kihnil in raztopino je odneslo naravnost v njena usta. Ko je začutila, kako slabega okusa so, je šele razumela, zakaj jih ne mara. Od takrat naprej vedno, ko je čas za zdravila, poskrbi, da ima ob sebi dovolj priboljškov za Myla.

Skodelica čaja

Uporabnica je zapisala, da ji je mama vsako jutro na mizi v sobi pustila skodelico čaja, ki pa nikoli ni polna. Mislila je, da jo želi malo odvaditi od čaja, ki ga spije res veliko. Nato je nekega jutra zaslišala mlaskanje in zasačila svojega psa Marleya, kako pije čaj iz njene skodelice. Čaj sta si delila vsaj dva meseca, prepričana pa je, da ji je polovico skodelice pustil samo zato, ker čaja ni dosegel.

Tek po ulici

Uporabnica je delila zgodbo o prijateljici, ki se je bala psov. Nekega dne jo je poklicala, da pride k njej po računalnik, zato naj svojega psa zapre v hišo. Takoj, ko je prišla na dvorišče, pa je Kunju zbežal skozi zadnja vrata in tekel proti prijateljici. Ta se je tako ustrašila, da je zbežala z dvorišča na ulico mimo vseh avtov, ki so se v tistem trenutku ustavili, da bi videli, kaj se dogaja. Medtem so psa že spravili nazaj v hišo, tako da so mimoidoči vozniki videli samo prijateljico, ki brezglavo teka po ulici. Kunju je poskrbel za zabavo in smeh.

 

Preberite tudi pasje prigode z veterinarji:

Zabavne prigode pasjih skrbnikov, ki so odhiteli k veterinarju, nato pa … (4.del)

error: Kopiranje teksta ni mogoče.