Pasje prigode: Ko nam pes zakuha potegavščino … (5. del)

14. maja, 2023

Psi so naši nepogrešljivi prijatelji. In tako kot v vsakem prijateljstvu, tudi ta prinašajo vrsto smešnih in zanimivih prigod, ki se lahko zgodijo vsakomur, ki ima psa.

Skrbniki psov pa na družbenih omrežjih radi delijo prigode svojih kosmatinčkov

V trgovini se počutite kot doma

Zanimiva je tudi prigoda, ko je lastnica psičke Gorgie nekega dne brskala po tekaškem oddelku v športni trgovini, s seboj pa je imela tudi psičko. Georgi je bila zelo všeč umetna trava, ki je bila del osrednjega razstavnega prostora v trgovini, in odločila se je, da je to pravo mesto, da opravi svojo veliko potrebo.

Ni želel izbruhati svojega “plena”

Pes, ki je pojedel polno polico svinjskih reber, je moral seveda k veterinarju. Dali so mu tri različna zdravila za bruhanje, vendar se ni dal. Veterinarsko osebje se je poslužilo vrtenja, ki pa je bilo psu nadvse všeč. Preden se je končno vdal in izpraznil svoj želodec, je moral bruhati že eden od veterinarjev!

Od kje se je pojavil?

Ena od prigod, ki niso najbolj smešne, so pa poučne se je zgodila, ko je dijakinja svoj prenosni računalnik odložila v sobi na tla, nanj položila zaščitno torbo in se odšla pripraviti za v šolo, je bila prepričana, da psa sploh ni v sobi. A, ko se je vrnila po računalnik, je videla, da ji je njen bostonski terier polulal računalnik – dodobra namočen je bil uničen.

 

Preberite tudi pasje prigode z veterinarskim obiskom!