Zanimivo

Svojo pogrešano šnavcerko je našla na spletu – naprodaj!

V javni objavi na Facebooku Bridget Brandon iz ZDA pripoveduje zgodbo o tem, kako je našla svojo pogrešano šnavcerko Honey, s čimer želi opozoriti vse lastnike psov … 

O izginotju psičke obvestila vse

Prepričana je, da je bila Honey, enoletna samica velikega šnavcerja, ukradena z njene posesti v Argylu. Dva tedna je na več spletnih mestih in na družbenih omrežjih objavljala fotografije o izgubljeni psički ter obvestila lokalne oblasti, veterinarje in zavetišča za živali.

Potem pa je nekega dne svojo Honey zagledala na spletu – naprodaj za tisoč dolarjev.

Vse se je srečno končalo

Stopila je v stik s prodajalko in se dogovorila, da se srečata v nakupovalnem središču Northeast Mall. Bridget je s seboj nesla nekaj letakov o izgubljeni Honey, 200 dolarjev gotovine, v žepu je imela še nož in svojega drugega velikega šnavcerja Texa.

Prodajalka je Bridget, po tem, ko je hitro odpela Honey in jo zaprla v avto, obtožila kraje psa in zagotovila, da je psičko našla na cesti in zanikala, da bi jo ukradla.

A vse se je srečno končalo in Honey je spet s svojo družino. Bridget pa vsem svetuje, da svoje pse mikročipirajo ter o izgubi svojega psa obvestijo tudi  policijo, sploh če obstaja sum, da so psa ukradli.

 

Vir: CTG

error: Kopiranje teksta ni mogoče.